Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
xyz, szczekasz jak zaszczuty pies i ten drugi też. Obrażasz ludzi, tylko to ci pozostało. Walkę na argumenty zawsze przegrywasz.
A mnie Jan zmobilizował do pracy, chciałem się coś więcej dowiedzieć o fabryce Peixin Shanghai, i prosze, sam taką prostą informację znalazłem , mam też linka, nie będę odstawał a co mi tam
http://www.bizearch.com/company/Shanghai_Peixin_Industry_Co_Ltd_366916.htm
No. of Employees
101 - 500 People
No. of R&D Staff
Less than 5 People
Estimated Annual(Sales_USD)
US$10 Million - US$50 Million
Export Percentage
70%
Jan, popraw mnie jak coś źle czytam, bo mój angielski jest marny, ale jak tłumacz google mi mowi że pracuje w Szangajskiej fabryce pomiędzy 101-500 osób, zarządzających ledwie 5 ? a przychody roczne 10-50 mln $ i 70% produkcji na eksport ?
Śmiało można powiedzieć że Peixin ma tam śwetny oddział, spora kaske tłuką. nieprawdaż ?