Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Naprawdę w .... mam co robią sobie maszynki hft, do zarabiania wystarczy mi to co wiem o lopie...... już jeden taki był co był specem od wolumenu kontraktów no i niestety jego teorie musiały uledz moim. Zdecydowanie w dłuższym terminie opisują co się dzieje. Trochę popisz i poczytaj i dołączysz do tych co wklejają kilkadziesiąt czerwonych albo kilkadziesiąt zielonych. Zależnie czy się upierasz. Ostatecznie i tak sumuje tą liczbę ;)
Btw.... masz na myśli fałszywe sygnały z wolumenu? czy bardziej wyszukana teoria? Narazie nie widzę aby VSA nie działało na interwałąch >1dzień a DT nie jestem.