Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Parę miesięcy temu rozczulali się jak dziadziuś któregoś z naszych forumowiczów kupił akcje PKO BP, że to niby ktoś wpuścił dziadziusia w maliny.
Okazuje się że zadowolony dziadziuś "pali faję" a "szortownicy" obgryzają paznokcie.
Piszę bo mnie ten pesymizm już trochę męczy, osobiście nie zajmuję się akcjami (zleciłem to profesjonalnemu funduszowi) a w moim systemie gry na future to mi wszystko jedno czy rośnie czy spada.