~Leon

Wiedziałem że tu będzie się działo. Mam niestety na 2,5tys akcji więc kupuje jutro i będę miał równy rachunek 11tys. Żałuję że nie kupiłem po 74 jak tak dobrze dawali a ja patrzyłem jak głupi myśląc że zasypia zaraz i będzie taniej. Ktoś się nieźle wysypal i mamy tego teraz efekt że trend robi swoje. Teraz tego nikt nie zatrzyma bo P. Zielińska nie może sprzedawać akcji, po drugie fundy mają większość w wolnym obrocie, znają doskonale kondycję firmy bo pewnie był audyt i weszły w biznes. Myślę że się przygotowują do wejścia na GPW i jesteśmy tego świadkami. Ktoś powoli bez euforii zbiera więc to też może mieć związek z funduszami, oni wiedzą że kupują tanio bo firma warta minimum 3zł przy takich osiągnięciach. Ludzie jeśli możecie to nie oddawać im tak tanio akcji!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.