Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiedziałem że tu będzie się działo. Mam niestety na 2,5tys akcji więc kupuje jutro i będę miał równy rachunek 11tys. Żałuję że nie kupiłem po 74 jak tak dobrze dawali a ja patrzyłem jak głupi myśląc że zasypia zaraz i będzie taniej. Ktoś się nieźle wysypal i mamy tego teraz efekt że trend robi swoje. Teraz tego nikt nie zatrzyma bo P. Zielińska nie może sprzedawać akcji, po drugie fundy mają większość w wolnym obrocie, znają doskonale kondycję firmy bo pewnie był audyt i weszły w biznes. Myślę że się przygotowują do wejścia na GPW i jesteśmy tego świadkami. Ktoś powoli bez euforii zbiera więc to też może mieć związek z funduszami, oni wiedzą że kupują tanio bo firma warta minimum 3zł przy takich osiągnięciach. Ludzie jeśli możecie to nie oddawać im tak tanio akcji!