~leszcz

Jestem leszczem a wiem, więc Ty musisz być większym leszczem ;)
- wiadomo że będzie skup ale nie wiadomo kiedy
- masz 99% szans że cena to będzie 49zł i 0% szans że to będzie więcej niż 49zł
- jesli chcesz trzymać i wziąć 49zł to trzymasz ale są tacy którzy chcą pieniądze odzyskać jak najszybciej bo widzą szansę na zarobek np 5% w dwa tygodnie na innej spółce (ja jestem 50%/50% więc zredukowałem żeby mieć jakąś kasę pod grę)
- z drugiej jest advent który wie wszystko jak wyżej i nie zbiera po 49 tylko po 48 żeby oszczędzić (a raczej ten kto zbiera dla adventa chce zarobić ten 1% bez ryzyka i w krótkim czasie
- nikomu oprócz adventa nie opłaca się zbierać za więcej niż 48,50 (prowizja itd), więc na swoje 49zł jeszcze poczekasz (poczekamy)

Z tego co wiem i na co liczę jak nastąpi dematerializacja akcji (to złe słowo ale chyba wiadomo o ocb) na Twoim koncie maklerskim policzą po 49zł.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.