Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
takiON - nie zrozum mnie źle, niech Ci rośnie kurs tego Ci życzę i innym akcjonariuszom...
ale dla mnie po tych kombinacjach jest to nie logiczne... a OFE co kupiło po 4,9 a np. sprzedając po 5,6 będzie miało na 1 mln akcji aż 700 000 netto zysku - jak myślisz zadowoli ich to? Fakt jest taki, że ktoś będzie musiał to odkupić...
po co OFE kupiło akcje? Po dywidendę? Ty nie poznajesz mnie... ja nie poznaje dziwnych praktyk AP. Tak jak pisałem, z kursem może się teraz dziać wszystko, w każdą stronę... ale wzrost tak jak pisałem, według mnie będzie spekulacyjny przy obecnych wskaźnikach i informacjach...
Tyle z mojej strony, czas pokaże jak będzie...