Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z trendem sie nie dyskutuje. I co w tym maju powiedz mi? Wroci do 50 groszy bo zacznie w koncu odbijac. 35 pewnie nie przebijemy bo to juz by bylo armagedon, ale co z tego jak ubierali po okolo 50 groszy bo wszyscy uwierzyli informacjom o planach wydawania gier.Dalej uwazam, ze jest tutaj potencjal, ale zaczyna mi to smierdziec. Wrocilo do poziomu z przed informacji o podpisaniu umowy z T-Mobile i o rzekomej wizji wydawania gier na FB massanger. Prawda jest taka, ze jedna gra miala sie ukazac na przelomie stycznia i lutego, a jeszcze cos innego w I kwartale. Ani jednego ani drugiego nie widac, ale wiem ze jak sie pojawi to powariuja nagle wszyscy i wtedy nagle PKC beda lykac jak male pelikany tylko, ze gdybym wiedzial, ze firma jest niepowazna to sam bym poczekal. Teraz jest pytanie dlaczego powrocilo do ceny z okresu, w ktorym o T-Mobile i FB nie bylo mowy? Ludzie przestali im ufac, a oni nie daja ZADNYCH PODSTAW by to sie zmienilo?