Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Średnia za ostatnie 6 miesięcy jest wyższa niż 5 zł... ale patrząc na chęci przejęcia spólki/wykup /główny właściciel nie sprzeda akcji tak więc kurs będzie rósł. ile... nie wiem ale 6 zł powinno paść w tym tygodniu, 10 zł do konca miesiąca.... a jak będzie zobaczymy... akcje raz mam raz nie, wiec nie zawsze się udzielam.. tu powinno rosnąć i taka jest moja opinia a te wachania kursu nie maja zanczenia dla finalnego skupu... kto wie czy ktoś nie palnie jak na Albatrosie....