Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2017-04-06 o godz. 20:02 ida2010 napisał(a):
> Dnia 2017-03-26 o godz. 13:12 ida2010 napisał(a):
> > Znowu mnie obraziłeś piszac o mojej inteligencji. Możesz być akcjonariuszem APR od debiutu na GPW kupujac po 5 akcji z pensji co miesiac - portfel nie przekryczy 100 akcji. Jantar, co mnie obchodzi.
> >
> > A teraz napiszę merytorycznie do 4 kwietnia kurs spadnie do 4,92 zł.
>
> W odpowiedzi na Twoje pytania "spokojny" pomyliłem się o 2 grosze . Patrz ABB - 4,9 zł.
No jutro zobaczymy czy taki bedzie kurs. nie powinien zejsc az tak nisko. kurs ktory obstawiales to nie byl kurs ABB przeciez, a gdybys ten kurs obstawial oznaczalony ze masz dostep do informacji, ktorych nie maja inni akcjonariusze, co nie tylko oznaczaloby gre nie fair (w swietle przepisow karnych z ustawy o obrocie instrumentami finansowymi).
no nic, w spolce podjeto decyzje ktore dlugoterminowo moga wplynac korzystnie, niekoniecznie korzystne dla nas akcjonariuszy biorac pod uwage kurs w tym konkretnie momencie.