~emeryt

Dnia 2017-04-05 o godz. 21:31 ~Jurek napisał(a):
> To cos juz dawno powinno byc pod lupa prokuratury. Mam tego czegos niewiele, moge stracic. Na letusie wabia bednary do gry drobnych chca ich zniszczyc.

mam tu oszczędności śledzę forum i informacje spółki nie udzielałem się na forum nigdy ale teraz muszę bo żeby zajął się tym prokurator to musi mieć zgłoszenie popełnienia przestępstwa będę pierwszy jeśli się to okaże się kłamstwem http://abcsa.pl/index.php/2016/08/20/raport-biezacy-nr-62016-makora-krosnienska-huta-szkla-sa-zawarcie-istotnej-umowy-przez-podmiot-powiazany-z-emitentem/
nr działki proszę wideo relacje transport turbiny wbicie łopaty cokolwiek aż mi wstyd że to pisze to bardziej do akcjonariuszy po 500zł bo oni wpadają tu raz w tygodniu a wy jesteście dzień w dzień

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.