Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
wszystko co będzie w przedziale 1,15-1,45 to zbieranie dużego. Także nie ma co się cieszyć że teraz trochę reośnie. Chyba ze ktos gra na 15-25%.
Do momentu kiedy tłamsiciel nie puści tego z tego kanału to będziemy cobie w nim manewrować. Jak sobie zliczyłem wolumeny z ost. miesięcy i połączyłęm z dostępnymi informacjami i komunikatami to myślę, że już prawie ma koszyk uzbierany. Zobaczymy. Jeśli tak to jak pisałem powżej porównując od modowych spółek mamy bufor kilkukrotności