Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jeśli ktoś w ciągu dnia przygląda się notowaniom i ma zdolności obserwacyjno-analizujące to jest w stanie wydedykuować że kurs został specjalnie zaniżony po to by odkupić akcje, nie wiem jak długo jeszcze będzie to trwało i do ilu spadnie ale jestem przekonany że jest to po prostu sztuczne. Do tego wszystkiego dochodzą forumowe bałwany których poziom wypowiedzi juz pewien czas temu sięgnął dna, a to z kolei psuję spółce image. Nie wiem kogo wymysłem są forumowe typy jak "vv" czyli "sss" którzy są już od dawien dawna, czy to groszołapy, wynajeci błaźni - czort wie.
Wiadomym jest że sprawca ( sprawcy ?) mają środki i czas aby kontrolować kurs wedle ich życzenia.
Zauważcie też że na forum spotykamy się tylko z negatywnymi opiniami spółki które w większości przypadków są wyssane z palca lub przeinaczone. Wielu nowych akcjonariuszy może nawet nie wiedzieć w jaki sposób spółka generuje przychody i czym jest jej podstawowa działalność
wątpię żeby ktoś siedział na tym forum juz prawie dwa lata, nie mając akcji naganiał na spadki ostrzegając innych dobrowolnie. Jeśli już takowy samarytanin by się znalazł napewno nie ostrzegał by w taki wulgarny i idiotyczny sposób jak to robią forumowe bałwany...
kurs może i był nieadekwatny do spółki kiedy osiągnał poziom 1,5 zł, rzeczywiście stało się to wszystko bardzo szybko i może w tym czasie nie była to adekwatna wycena spółki, ale jeśli ktoś nagania na spadki przy 45 groszach, to będzie przy 20 groszach naganiał na 10, a przy 10 na 5 bo takim osobom chodzi tylko o to aby zasiać chaos.
zauważyłem też że wiele dobrych wątków zostaje kasowanych, jeśli jakimś cudem ten uda się przebić to ginie w gąszczu idiotycznych postów bałwanów z forum w których nie znajdziecie nic więcej niż 'no to lecimy na 30 gr, jw jw jw' autora ss, vv ,bb - nie chce im się nawet wpisać nicku - nic dziwnego bo ciągle piszą pod inna nazwą, po jakims czasie wracają nawet do starych nazw
a podszywanie się pod kogoś i pisanie wątków w jego 'imieniu' jest kardygodne i powinno być zakazne - ale niestety takie mamy forum.
patrząc na pakiety wystawiane na sprzedaż podczas dzisiejszej sesji nie trudno odnieść wyrazenie ze to o czym pisałem jest po prostu prawdą. Jak sie komuś spodobało to wystawił na 50k akcji na S po 0.45, chwilę póżniej to po prostu zdjął. Kiedy kurs sięgnał 0,43 chwilę pozniej juz było kilkadziesiąt tys na K po 0,44 - robią co chcą i zbierają akcje
zalecam wszystkim po prostu zacząć obserwować i analizować samemu to wszystko co ma miejsce
pozdrawiam
toronto
(wbrew szerzącym się tu plotkom nadal tu jestem i wielu innych również)