benitor

Na razie czekam.
Chociaż nasi wyglądają tak jakby chcieli rosnąć, tylko czekają na pretekst. Jeżeli Janki po otwarciu pójdą na północ, to najprawdopodobniej odwróci mnie na L w okolicach 2235. To będzie spora strata dla mnie, jednak nie pozwolę sobie na większe ryzyko.
Ostatnie trzy sesje wyglądają na oczywisty przystanek. Jednak na giełdzie nie ma nic oczywistego. Podejście w rejon 2235-40 będzie sygnałem alarmowym dla S.
Na domiar złego (dla S) Janki są nad krótkoterminowym wsparciem - według mnie to 2340 na S&P. Jeżeli będą chcieli się od niego odbić, to mnie pogrążą.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.