Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wise Man trolluje na forach prawdziwych spółek o solidnych fundamentach, które nie mają problenów z płynnością - tam nagania na spadki, a jednoczęsnie nagania na ten papier więc zaciekawiony zajrzałem co to za atrakcja.
i co zobaczyłem?
wartość obrotu 8 268 zł buehehehhe, przecież tutaj dla zabawy można byłoby w jeden dzień nakręcić spadki 80% - ja się jednak takimi zagraniami brzydzę. tak samo jak naganianiem na innych spółkach, już nie mówiąc o karnym wątku działalności mr Wise Mana.
Wise Man psuje krew na Livechat podczas gdy to jest prawddiwa perełka, Inteliwise to zabawa dla dzieci albo początkujących ze śmieszkowym kapitałem.
szkoda mi tylko normalnych akcjonariuszy tej spółki, że siedzą na papierze tak zdominowanym (w wirtualnym świecie) przez trolla