kurdefw20

To ja znowu, kurde.

arbez liczyłem że mnie przygarniesz i mógłbym się od Ciebie nauczyć spekulacji,
ale dobrze, rozumiem :(

Oglądacie może telewizję rządową i taki znany program informacyjny o 19:30 na tymże programie?
Bodajże tydzień temu mówili we wiadomościach, tak w środku programu, o tym, że WIG20 przebija granicę 2300
i wzrósł już tyle i kurde zaraz 3000 będzie,
panie Kowalewski szybko idź pan otwieraj konto maklerskie i ładuj KGHM za wszystkie pieniądze,
to za rok wyjedziesz pan na Florydę i będziesz pan pływał jachtem.

Prawie było tak jak opisałem, tylko bez tej końcówki, he he.

Dzisiaj taka reklama mi się ukazała:
link
Dokładając do tego napływ kasiory leszczów do funduszy
oraz wciąż bardzo wysoki indeks nastrojów indywidualnych
a także przewalenie poziomu 2250
wskazuje to na większą korektę, do 2100?

Ja i tak bym na poziomie 2200 brał L, bo trend jest dla mnie nadal wzrostowy
i ryzyko do zysku dla L na 2200 jest korzystne.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.