Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzięki mnie ludzie zarobili tutaj po 200% w kilka dni a ja od samego początku pisałem że czekam na 1 zł i to będzie kwiecień maj 2017
Brałem po 0,09 i od tamtej pory polecam jeśli ktoś może potrzymać do wyników za 1Q2017 które będą 15.05.2017 bo co do DT to nie udzielam rad ponieważ DT psują nam wykres swoim panicznym oddawaniem jak spadnie 0,02 zł
Pozdrawiam i nie słuchać naganiaczy typu cc ponieważ oni grają głównie DT i dzisiaj piszą sprzedaj a jak spadnie do 0,18 i odkupią to zaraz pod innym nickiem kupuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie raz to widziałem więc uwaga na spekulantów i wujków dobra rada od przewidywania spadków :)
Ciekawe, że nie posiadają akcji P24 i niby nie mają zamiaru a tak uważnie obserwują notowania i piszą swoje brednie :D