~Tomek

Nawet nie chce mi się komentować tego wątku ale trudno zrobię to bo ja widzę to wpisy cc od miesiąca zaraz 0,16 to ...... się chce :)
Ci goście nie mają pojęcia o AT ani o fundamentach tej spółki więc nie wiem jak grają ale raczej na czuja co jest zgubne
Napisze to ostatni raz bo szkoda tutaj zaglądać
Ja w maju oddam po 1 zł więc gdzieś to mam czy teraz jest 0,16 czy 0,30
Nie spadnie poniżej 0,16 i nie przebije 0,30 bez infa tyle w temacie
jak ktoś chce się bawić w kolarza to ok ale ja mam za dużo no oczywiście jak ma się 20 000 akcji to można robić kółka bo jak pojawi się info to raczej nie odkupicie 200 000 - 400 000 bo nikt nie sprzeda
Dlatego ja trzymam bo nie chcę być wyleszczony jak większość będzie ponieważ info będzie po sesji a DT na tej spółce nie mam sensu jak się obraca większym pakietem niż 100 000 ponieważ za duży ma to wpłym na kurs i robią się takie niepotrzebne akcje jak dzisiaj na koniec
TO NIE JEST SPÓŁKA NA DWA DNI TYLKO NA DWA MIESIĄCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MA POD CO ROSNĄC NIE MA POD CO SPADAĆ I JEST BARDZO TANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS nie pisz im ze się znamy bo jeszcze inni napiszą i będą wiedzieć ilu nas tu jest i ile akcji mamy :)
Pozdrawiam zapakowanych po 0,09 :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.