Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Od 6 marca trwa systematyczny wzrost kursu. Tak jakby ktoś zamierzał delikatnie pozbierać co leży na rynku. Na razie wygląda to bardzo planowo i spokojnie. Być może to jest a konto dobrego raportu, który już tuż tuż. Czy ktoś z obserwujących na Forum posiada jakąś wiadomość odnośnie Instalu którą warto było by się podzielić? Pytam bo rzecz wygląda tak jakby ktoś coś wiedział wcześniej i grał sobie niebyt uczciwie w stosunku do tych niewiedzących. Wszyscy pamiętają rekomendacje na poziomie coś koło 20 zł, ale tu chyba nie o to chodzi. Ja znam INK od lat i posiadam wiem na co go stać (skokowo) zastanawiam się nad zwiększeniem pozycji, a do spekulacji mam inne walory.