Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dużo i coraz więcej i odsprzedam Ci po szóstaku :)
Co do budowy. To sam pisałeś dwa dni temu ile to lokali jest sprzedanych, pisałeś że cały Nowy Felin, że całe Brzozy III i że budynki na torze Lublin też są już w większości sprzedane. Ani Ja ani kolega Buldożer nie podawaliśmy takich rewelacji.
Co się stało? Masz sobowtóra o imieniu Roman? Czy oddałeś akcje wczoraj i chcesz odkupić taniej a jakoś nikt nie sprzedaje?
Czy to jest źle że jest firma do wykończenia budynku C ? Chyba dobrze. Myślisz, że bez gwarancji bankowych znajdziesz wykonawce na 7,5 mln PLN? Nie znajdziesz. Przez lata byłem w zarządzie wspólnoty mieszkaniowej i wiem coś o tym.