Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja nikomu nie wtóruje, ale ten wątek jest o potencjalnych ryzykach. Skoro on widzi takie ryzyka, to się podzielił.
Proponuję każdemu chłodną kalkulację, bo można wpaść samozachwyt nie biorąc pod uwagę ryzyk.
Chłodziłem atmosferę przed wynikami, ale emocje były tutaj rozpalone i dzielono skórę na niedźwiedziu.
Efekt znacie. Teraz znowu z dywidendą. Do tej pory płacono kosmetyczne dywidendy i można się spodziewać, że w tym roku może być podobnie. Ja natomiast również biorę pod uwagę to, że może jej nie być. Czas pokaże jak będzie.