Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tomuś z cały szacunkiem
sprzedałem bo nie wytrzymałem ciśnienia i nie widziałem sensu trzymać.
Nie muszę mieć racji tak samo jak TY, a dla chętnych napisałem tylko swoje przemyślenia, kto chce niech weźmie pod uwagę.
A jak twierdzisz, że 250 tys akcji zasypałem arkusz przy tym wolumenie to.....
I jak nie zaobserwowałeś to Ci powiem, że tutaj akcje można sprzedać tylko 1 gr niżej niż kurs, albo jak trafisz na przestawkę, bo ktoś solidnie blokował poziomy i "planował" że będzie tam sprzedawał bo akcje były wystawione wcześniej aby mieć pierwszeństwo realizacji, a jak się dostawiłeś i zeszły jego akcje to handel schodził na grosz niżej. (i tak w kółko bo jak usunąłem S z 23 gr i było pusto to nagle ktoś się dostawił i znowu było 100-200k)
Ale sam to zobaczyłem jak kupiłem wczoraj pakiet 5 ofert w czasie rzeczywistym i dzisiaj był ten sam schemat.
W niecały miesiąc przewaliło się 45 mln papieru, wg. mojej wiedzy info powinno być po 5 dniach roboczych.
Słowo powinno, znaczy się, że przeciąganie bez powodu może zakończyć się karą.
Oczywiście jak pisałem mogą wymieniać akcjonariat na "mocniejszy", albo zaklepać nową emisję na dniach i pociągnąć kurs jakimiś komunikatami czego oczywiście wszystkim pozostałym życzę ja guru giełdowym nie jestem, jedynie na moje szczęście miałem doczynienia ze spółkami "tego PANA"
Najwyżej wam pozazdroszczę i pogratuluję wytrwałości ;)