Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Gringo, czy to Ty w takim razie sprzedawałeś ostatnio??
Zacząłem się już zastanawiać czy to możliwe, że sprzedają te zamienione na okaziciela akcje ale to może jednak Ty plus ktoś jeszcze kto stracił złudzenia bądź cierpliwość.
Ja z kolei jeszcze Infry nie skreśliłem, chociaż cierpliwość pomału się kończy, to fakt. Potencjał cały czas istnieje, tak więc cześć moich spekulacyjnych środków zarezerwowałem na wejście w tenże walor.
Niestety póki co mamy tu same złe wiadomości, wygląda na to, że właściciele są zadowoleni z obecnej sytuacji, kurs spółki jest im obojętny, w końcu mają kase z bieżącej działalności, gorzej ja obstawiam, że chcą się spółki przez giełdę pozbyć, przy okzaji trochę zarabiając na odchodne. Dlatego wydawało mi się, że nie ma opcji i musi pójść w górę, żeby właściciele mogli wypuścić w rynek swoje akcje po kilka zeta a nie za grosze. Ostatnio nie jestem już taki przekonany...
Tak czy siak, ciągle mam Infrę w obserwowanych i jeszcze chwilę poczekam.
pozdrawiam
kk