~jack

A może być i więcej ,tego nie wie nikt. Mogłem dzisiaj sprzedać wszystko z zyskiem i zapomnieć o Badziewiaku. Ale -ale ,chcę się trochę wzbogacić. Przy 6 zł. jestem zarobiony b.dobrze. NIE sprzedaję teraz wcale ,ostatnio kupiłem duże ilości ,średnia kupna to ok. 2,40 -2,50 nie chce mi się liczyć. Chyba tylko ja nabywałem na samym dołku ,były sesje że zabierałem 80 -100 % nikt nie brał bo wszyscy się bali ,co prawda ,źle to wszystko wyglądało. A przecież pisałem " brać bo Badziewiak darmowy ". Teraz obrót prawie 10.mln. i wzrost + 18,61% pakiety po 500 000 szt. X 2 // a max. 615 266 szt. Wiadomo ,fundy się wymieniały ,cały dzień siedziałem na notowaniach to wszystko wiem-widziałem. Trach pach i co do sztuki 500 000 albo 389 224 szt . itd. Wiedziałem od dawna ,że coś się szykuje ,ale to były tylko plotki -więc nabywałem a teraz sprzedam z ZYSKIEM FAKTY. Tak to niestety wygląda. Pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.