Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
drogi kolorowy wietrze,
wchodziłem w APR średnio po 3 zł, kurs 3,50 nie zrobi mi krzywdy, nie wierzę jednak w scenariusz o którym piszesz. gdyby tak się jednak stało, rozważyłbym powiększenie pozycji w APR.
nie zamierzam dokupować APR przy aktualnych poziomach, gdyż jest wiele innych ciekawych spółek, a ja dbam o dywersyfikację portfela.
zastanawiam sie czemu się tak nas uczepiłeś i złożeczysz tutaj? odpowiedź jest chyba prosta - ty jesteś golas i frustrat, dla tego się tak czepiasz tej spółki i nas - jej akcjonaruszt. fryzjer i antychodzik bardzo ładnie cię rozpracowali po opisie twoich transakcji, że obracasz śmiesznie niskim kapitałem, jeśli w ogóle masz jakiś kapitał. jesteś skompromitowanym, biednym analitykiem, który nie umie w praktyce wykorzystać wiedzy teoretycznej, którą niewątpliwie posiadasz (uważam jednak że masz ciekawy styl pisania i powinieneś zająć się pisaniem np. bajek dla dzieci).