Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
1. Obecna kapitalizacja dużo niższa niż suma przyznanych Spółce dofinansowań!!!
2. Płatnym naganiaczom na spadki brak już argumentów - nic co pisali się nie sprawdziło (całkowicie się skompromitowali) i co najważniejsze status CB-R utrzymany.
3. Zauważyłem, że większość drobnych akcjonariuszy, nawet tych co pozytywnie piszą o Spółce jest bez akcji (z nadzieją odkupu po niższej cenie).
4. Perspektywy rozwoju Spółki przeogromne i są realizowane zgodnie z planem
Na I3d wstrzeliłem się idealnie w zakup, można sprawdzić (moje IP):
Autor: ~i3d_obserwator [195.245.224.*] 2017-02-17 08:21 Opublikowano przy kursie: 0,43 zł, zmiana od tamtej pory: 327,91%
wątek: "Uwaga"
Uważam, że to może być jedna z ostatnich sesji (jeżeli nie ostatnia), na której można nabyć akcje w tak promocyjnej cenie. Poziomy parozłotowe w perspektywie tego roku są wg mnie bardzo możliwe. Jak ruszą prace z WZL2, o czym pewnie będą komunikować w najbliższym czasie, spodziewam się skokowego wzrostu kursu.
Pozdrawiam obecnych i przyszłych akcjonariuszy SoftBlue