~rf-

Mam podobne odczucia do Gonazalesa. Kupiłem ten papier za namową Martina z parkietu po 1,1. Zleciało na pysk do 0,8 i uśredniłem na 0,95. Sprzedałem przed informacją po 3,25. Zarobek jest, ale liczyłem na wiecej. Przyszłośc przed spółką jest wielka - nie twierdzę inaczej, ale to co będize się działo w najbliższym czasie...to jedna wielka zagadka. Takiego ryzyka nie podejmę.
Wszystko co zarobiłem podzieliłem na:
QubicGames (wejście 3,14) - świetne perspektywy, warto chociaż obserwować
Jujubee (wejście 22,30) - premiera strategii Realpolitics za 2 dni
Indata (wejście 0,80) - skup akcji własnych od wczoraj (do 10zł/akcja ;) :D Może się dziać

No zobaczymy. Licze, że przynajmniej nie stracę.
A SAE obserwuję niezmiennie - tutaj też dużo wię wydarzy. Bez akcji parzy się spokojnie ;)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.