~dp

no i Prezes spodziewa się, że po dzisiejszym dniu posypie się krytyka, hossa a tu spadki -16% przy wolumenie 4 tys. szt.

niepotrzebnie, bo wszyscy kochamy Galvo, to super Firma, która zawsze dotrzymuje słowa, było przejęcie firmy konkurencyjnej, było przejście na rynek główny, jednym słowem Prezes wykazał się wielką kompetencją

my mniejszościowi nadal wierzymy w kompetencje Zarządu, wszak kompetencje Zarządu nie podlegają dyskusji 

Prezesie, dziękujemy że jesteś naszym sternikiem, mgła, sztorm, na dodatek uwodzicielskie syreny morskie, a Ty nadal prowadzisz nas do portu, gdzie spokój i dostatek dla utrudzonych długą podróżą

Prezesie, w takich sytuacjach należy powiedzieć jedno- dziękujemy, że jesteś, trwaj jak najdłużej, potrzebujemy Cię, przekaż swoją wiedzę następnym pokoleniom, dzięki temu Firma Galvo nadal będzie się rozwijać niezależnie od ceny srebra

jestem dumny, że jestem akcjonariuszem, Firma Galvo co roku docenia mnie wypłacając sowitą dywidendę, realizując politykę z dnia emisji

sterniku nasz- prowadź, bądź naszą latarnią, a może nawet światełkiem w tunelu, bądź z nami jak najdłużej, bez względu na koszty , które z radosną twórczością generujesz 

trwaj chwilo, trwaj, jesteś taka piękna...      

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.