Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
taki sam jak obecnie. Oczywiscie bardzo kulturalna mowa na forum. Czy ja Cie wyzywam od leszczy? Jak nie masz merytorycznych argumentów żeby poprzeć moja tezę to przemilcz to a nie wprowadzasz agresję. Ja nie mam ochoty na dyskusję i odpowiadanie jak teraz na ataki ludzi którzy brali na górce i teraz chcą się wyładować na innych. Ja chce odkupić na rozsądnych poziomach bo obecny w mojej opini jest absurdalny. O ile proc zwiekszyly sie zyski w stosunku do roku ubieglego a o ile proc zwiekszyla sie cena akcji? Jesli ktos nie widzi tej zaleznosci to mi przykro ja jednak widze balona