Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie piszę bo nie mam pozycji w przyszlym tyg powinienem być i raczej nie będę miał obaw dalej być na L, eskę skasowałem po wybiciu 104, natomiast jak ktoś chce mi wrzucać od takich czy siakich anali to niech sprawdzi kiedy pisalem że o korekcie na równych 2 tyś mozecie zapomniec, natomiast 2100 pojawiało się już przy 1830 o ile dobrze pamiętam, komuś się tu dobrze...... robiąc ze mnie zatwardzialego niedżwiedzia, natomiast fakt nie sądziłem że korekta z 50% fibo będzzie miała tylko 50pkt i nawet nie sprawdzą 2000tys od góry, jest goldman jak nic. następnym punktem dość równo wychodzi 2200.