Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tauron ! Jestem płatnikiem spòłki bo na ślásku opolskim sa monopolistami nie ma tu innych dostawcow . Ja juz mam zamknięte pozycje na jakis czas , nic nie bede zbierał , tylko szczególna uwage bede miał na moje ukrainki jakby co , inne trzymam długodystansowo . Odbudowałem obie troszke Ket ( nie jest tego tyle co miałem ) ,no ale poprzednie miałem z średnia blisko 300 zł a teraz moja średni to 401 zł . Pozdrawiam . P.S gościu pokasował 2 wpisy - moze za bardzo odbiegały od tematu ! A , zapomniałem napisac ze wkurzyłem sie ze sprzedałem Lotos i Orlen po ostatnich wzrostach ale potrzebowałem na Kety !