Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No nawet wydanie Parkietu kupiłem bo myślałem że się coś tam nowego dowiem. Ale nie bardzo.
Generalnie jesteśmy zgodni że Awbud dobra spółka.
Ja myślę że jest gdzieś w zamyśle wycofanie tylko chyba by nie oszukiwali tak wprost rynku skoro podali komunikat oficjalny że Wuczyńscy zostają i w akcjonariacie i na stołkach, a Awbud będzie kontynuował działalność.
Ustawili pułap 7,50 a wyczytałem że cena nie może być niższa niż średnia i wyższa niż zapłacił akcjonariusz w ostatnim roku czyli właśnie cena z pakietówki.
Tak że myślę że jeszcze nie teraz no ale w razie czego po 7,50 mogę się zastanowić.
Proponuję jak zawsze kto nie chce wyskakuje, kto cierpliwy czeka.
Ciekawy jestem co zrobi Noble fund?