Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zobacz wątki dotyczące Grupa JaguarZobacz profil Grupa Jaguar
Autor: ~ryszard [87.116.193.*] 2012-02-21 18:07
Re: Swietne sztuczki
Zyje , mało tego bardzo się cieszę z tego obrotu sprawy , perę tysiaków znowu kupiłem . Wybacz mi prosze , ale nie traktuję Ciebie jak równego sobie rywala , powodem jest fakt że nie pytasz mnie dlaczego twierdzę że jeszcze pare dni i będzie dzida do góry . Odpowiedziałbym Ci bez oporów . Za kazdym razem gdy coś mówie , karze Ci sprawdzic , chociaz wiem że nie masz o tym pojęcia .Radze zobaczsobie wczorajszą świecę i co ona oznacza na samym dołku Dopuszczam jeszcze 2 dni mydlenia oczu . To co się teraz dzieje na tym papierze to jest hiperbola spadkowa , najbardziej rtudna do typowania końca spadków formacja . Z racji że posiłkuje się srednimi SMA i EMA i to wlaśnie na nich dojdzie do przecięcia za 2-3 dni obstawiam że aktualnie mamy przesilenie spadkow , Za tym może swiadczyc jeszcze jedem fakt obnizania kursu 1 akcją . Zaraz mi powiesz że końcowy kurs również został wytyczony jedną akcją i będzież miał rację ale uwież że nie cięszę się z tego poniewaz na swiecach bylby młotek , który z wczorajszym odwóconym młotkiem stanowiłby konfigurację nia zaprzeczalnego końca spadkow , Wykres wymalowa nam piątkę i zadałem sobie trudsprawdzenia zniesienia Fibo i wychodzi mi że wzrost będzie wynosił między 4.5 --5.8 złi tego jestem pewien Na oscylatorze stochastycznym juz wystepują pozytywne dywergencje to znaczy że pomomo spadku nie wytycza nowego dołka . Chcesz to wiesz nie chcesz to nie wiesz ale tem papier da mi i innym duzo zarobić juz teraz .
Kurs tego dnia była na poziomie 2,37 zł :D