lakiluuk

Odpowiadam:

ad.1 Podobno nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi...

Muszę przyznać że Twoje pytanie za inteligentne nie jest ;)

Mam 32 lata. Czy to koliduje z Twoją ideą inwestowania na giełdzie?

ad.2 Sprecyzuj swoje pytanie i podaj o które "farmazony" chodzi bo nie wiem dokładnie o co pytasz.

Przyznaj kolego że masz większą moc niż ten papier ;)

Wiem że jesteście w stanie osiągnąć nawet i 5 zł ale nie o to mi chodzi.

Nie gryzie Cię sumienie?
Mam nadzieję że życie zweryfikuje Twoje postępowanie i dostaniesz to na co zasłużyłeś.
Pieniądze to nie wszystko ale nie jeden może stracić tutaj dorobek swojego życia przez takich jak Ty.

Widzę że strasznie Cię to zdenerwowało bo nawet zarejestrowałeś nick :)

Teraz możesz wypowiadać się na tym forum a Twoje wypowiedzi będą weryfikowane.
Skoro idziesz w zaparte że masz racje to nie powinno to stanowić żadnego problemu w Twoim przypadku, wręcz przeciwnie.
Jeśli się okaże że grono ludzi zarobi na tym co głosisz to sam Cię będę wychwalał i będziesz moim guru :D
Udowodnij wszystkim że jesteś godny zaufania.
Nie przejmuj się małymi porażkami, Nikt nie jest nieomylny a wierni wybaczą drobne pomyłki.

PS: Używanie 100 razy !!!!!!!!!!! na nikim nie robi wrażenia więc zacznij się wypowiadać jak cywilizowany człowiek a nie jak prostak.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.