~kigam

zabawne, ale też kiedyś taki byłem, kupiłem jakieś gówno i liczyłem że będzie dobrze, uwaga pisałem już i tym w grudniu, nie mam tych akcji i kupić ich też nie chcę, lubię czytać te wpisy o zludnych nadziejach, ale powiem tak gdy PZU wyjdzie ze spółki to jest koniec, to będzie oznaczać, że wszyscy uciekają i nic z tym nie zrobią więcej i nie piszcie o tym że ktoś ożywi Alme bo sam znak handlowy nie jest tyle wart, a marka Almy na rynku kojarzy się już tylko z długami i brakami na półkach, jeśli byście mieli minimum wiedzy na temat zarządzania marką byście wiedzieli, że firma jest spalona, tu można zarobić tylko na ruchach spekulacyjnych i to do momentu ogłoszenia upadłości likwidacyjnej później będzie tylko kreska w dół i zawieszanie notowań, może jeszcze będą chcieli ożywić trupa przez dodruk akcji ale tylko po to by na tym zarobić i sprzedać coś w rynek, macie na GPW setki spółek ale lapiecie bankrut takie jak Alma, hawe czy inne badziewia, nie szkoda mi was, sami pracujecie na ten los

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.