dodek777

Tak. Zosiu. Masz tym razem rację. Po co wisieć na ścianie strachu, jak lepiej być z boku lub na S. Ja zamieniłem wczorajsze pozycje z s na S (czyli z małego s na duże S). Gdzie się nie obejrzysz niby pozornie do góry, ale jedna mocna iskra i jak piszesz wodospad, który da zarobić. A dochodzą dodatkowe sygnały ku temu, tym razem Grecja i Turcja. Nie raz byłem w Grecji i wiem, co Grek od małego do starca myśli o Turku - podobnie my myślimy o zachodnim sąsiedzie. Opowiadała mi starsza Greczynka, że od małego wstawała rano i patrzyła na morze w stronę Turcji, czy nie widać statków... Kotłuje się i wreszcie wyleje, czego nikomu i sobie nie życzę. a do tego jeszcze dochodzą wezwania do świętej wojny w Niemczech, Iran, nadzwyczajne jutrzejsze zebranie RB ONZ ... i wiele innych czynników zmiennych. Mimo dzisiejszego wzrostu i z natury mojego byczego nastawienia mam podstawy do obaw. Obym się mylił, bo w tym momencie moje s-ki to tylko pieniądze, które nie są mi konieczne do dalszego życia codziennego

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.