Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W mojej opinii jak zwykle chodzi o to żeby zarobił Roman.
Pakiet który sprzedało NN nie bez powodu został podzielony na dwie części. Dzięki tej operacji nowy właściciel nie przekroczył 5% a wg mnie tym nowym właścicielem jest właśnie Roman przez jakieś cypryjskie spółki.
Skup akcji przez IPX może wyciągnąć kurs do 4 PLN ( powyżej tej ceny spółka nie może skupować ), później ulica może podbić o kolejne kilka procent i wtedy Roman poczęstuje swoim pakietem tych co zwietrzyli interes życia.
Głównym źródłem zarobku Romana jest spekulacja. Tak było jest i będzie.