Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Buhahaha... Widzę, że mam już swoich fanów. Hahah.... Może założe Fanpage'a na Facebooku. Hahaha...
Pamiętajcie. W biznesie nie ma altruistów. Moje intencje są wiadome. Chcę zarobić. Ale intencje przenżyto, re i innych są niejasne. Może chcą wykorzystać wasz strach, żebyście im sprzedali swoje cenne akcje jak najtaniej...?? Jakby to była polska spólka a nie ukraińska pomyślałbym może jeszcze, że to ktoś z zarządu nagania na spadki. Ale w tym przypadku jestem prawie pewien, że pszenżyto i re to zwykłe Polskie leszcze.