Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie będę tu pisał o tym by wyrzucić Echo i wskakiwać gdzie indziej bo Echo to coś tam coś tam. Sam mam Echo i uważam, że to dobra inwestycja ale chcę zwrócić uwagę na tak ważny element jak dywersyfikacja portfela. Dlatego chciałbym byście zwrócili uwagę na jeszcze jedną spółkę z dziedziny deweloperskiej także wypłacającej sowitą dywidendę. Na dodatek mają solidne fundamenty oraz rozwijają swój biznes w kierunku Trójmiasta. Na dodatek widać dynamiczny wzrost sprzedaży i przekazań lokali
![]()
............................. 2015...............................2016
- sprzedaż netto: 2 383 lokale netto ....2 735 lokali netto,
- przekazania: 2 062 lokale...................2 482 lokale
wiec jak widac dynamika konkretna a teraz na dodatek wchodzą w nowy rynek na którym się bardzo dużo sprzedaje.Na koniec wrzucę analize techniczną (nie moja, znaleziona gdzieś w internecie)
Dziękuję za uwagę i poświecony czas. Mam nadzieje, że skorzystacie z informacji.