Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kupiłem tu amortyzatory. Po montażu okazały się wadliwe. szybko zmieniłem na inne, już dobre. Do reklamacji zażądali ode mnie szeregu dokumentacji montażowej i diagnostycznej, poza tym - słysząc, że mam kłopot z odnalezieniem paragonu zakupu - właściwie spławili mnie odmownie, powołując się na swój regulamin (interpretując go w sposób sprzeczny z kodeksem cywilnym - jest zapisana transakcja, jest przelew zapłaty - dla nich jednak to nie są dowody zakupu).
Podejście do klienta zaiste godne wyróżnienia.