Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rakieta na tym poziomie jest ważna, ale nie najważniejsza. Serwis faktycznie poprawiła, ale pozostałych elementów gry nie.
A po za tym nie zmieni się mentalnie i fizycznie.
Nie widziałem jak gra Kasatkina. Jeżeli Kerber z nią przegrała to .... Zobaczymy jutro drugi pojedynek Agnieszki z Duan.
Pierwszy wiele powiedział.
Ad. 2/ W szkole podstawowej, gdy trzeba było zaglądać do słowników lub encyklopedii, aby sprawdzić to mi się nie chciało - odpuszczałem. Teraz w dobie internetu jak mi każą włączać pisownię z powodów błędów to robię to natychmiast sprawdzam.
W wielu przypadkach to co czytam nie rozwiewa moich wątpliwości.
Ja wiem jakie robię błędy (zjadam litery, nie poprawiam końcówek), ale widzę to dopiero po czasie - jak czytam ponownie.
A "razem, czy osobno" niektórych przypadkach sprawia mi kłopot.