Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak tylko uda mi się wyjść z przyzwoitym zyskiem z Redan od razu po korekcie pakuje sie w spółkę,która ostatnio wpadła mi w oko
myślę nie zwiększać już zaangażowania w Gk redan tylko właśnie po korekcie obkupić się i czekać na wzrost wartości firmy.
Niedługo 3lata minie i przyzwoitych efektów nie widać na rachunku z tej spółki,oczywiście zarobić zarobiłem ale co nerwów mi i nam zżarli to marna pociecha.
Niedawno dokupiłem jeszcze akcji tutaj na obu rachunkach ale przy najbliższej górce sprzedam te pare tysi .
pozdrawiam i czekam na rozwój sytuacji i wyniki za grudzień.