alidrisi2

Jeruś biedulko nic na to nie poradzę, że idzie mi zdecydowanie lepiej niż tobie i co ma cię za to przepraszać.
Zamiast przepraszać mam ponownie prośbę: przestań przypisywać innym to co napisano o tobie. przecież już to przerabialiśmy. Na prawdę nie potrafisz wymyślić czegoś własnego?
Ja nigdy nie twierdziłem, że zawsze sprzedaję na szczycie górki a kupuję na dnie dołka co więcej nawet tu na tym forum przyznawałem w "rozmowach" z tobą a nawet w twojej obronie, że mnie tak jak i każdemu zdarza się ponieść stratę. Co prawda mnie jakby rzadziej i mniejsze bo nawet z tym EKG 1,15 wzięło się tylko z faktu, ze oni mieli udaną emisję akcji w takiej cenie i jeden z tych proroków bardzo współczuł tym którzy objęli tą serię ja mam te faktycznie sporo poniżej 1zł no i decyzję o ich zakupie podejmowałem ze świadomością ryzyka. Rożnica między nami jest taka, że kupujesz cokolwiek ty tkwisz w swoim głupim uporze i oficjalnym samozachwycie wbrew oczywistym faktom w myśl złotej zasadzie cuda się zdarzają. Owszem ale trudno to nazwać strategią.
Druga różnica jest taka że Groclin rósł prze pól roku, wbrew twoim śmiechom a zgodnie z moimi przewidywaniami, EKG nie zbankrutowało w ani w średniku ani w grudniu tak jak pisałem, a twoja perłą zaryła w mule tak jak wszyscy ci "wróżyli"
I to jest trzecia różnica między nami że jak już pisze to wiem co piszę a nie tylko klapę dziobem o jakichś tajnych planach i niewyjaśnionych odpałąch.
Jak się porówna to z twoją całkowitą niemożnością podania jakiegokolwiek trafionego interesu no to nie dziwię się temu kociokwikowi w głowie.
Rada jest prosta, przestań słuchać tych głosów w głowie i beż przykład z mądrzejszych.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.