~Ja

Witajcie,

jestem akcjonariuszem spółek na których są Słoneczne Inwestycje i wychodzę na tym całkiem nieźle, oczywiście jeśli myślę i kupuję w momencie w którym najbardziej ograniczam ryzyko strat. Czyli ostatnio Platynowe Inwestycje po odcięciu PP, a wcześniej po pokazaniu się Słonecznych na Drągowskim, Tilii i kolejno Hetanie. Wszędzie zarobiłem, nie będąc zbyt pazernym. Czasem grałem też na podbitkach. Uwaga mam też akcje Innocoma i uważam, że na nim się zarobi, a właściwie to już zarabiam wirtualnie bo kupiłem po pojawieniu się Slonecznych, ale obecnie jeszcze 1,5 tyg jest zawieszony papier.

Obecnie interesuje się emisją akcji po 1 gr w ramach prawa poboru, podoba mi się ta opcja bo to pozwoli na sporą spekulację, a spółka sama w sobie ma szansę na nadwyżkę finansową.

-proszę zwrócić uwagę jaka była jazda w górę po odcięciu PP na Platynowych Inwestycjach
-zapisy na Platynowych Inwestycjach według mnie wyszło ponad przeciętnie to oznacza, że niewiele osób dostało tanie akcje
-zysk z akcji przed emisją, po odcięciu i po zapisach

Czekam na zapisy dodatkowe, tylko nie śmiejcie się ze mnie bo rozliczymy się pod koniec lutego kto miał rację.
Redukcja może być spora bo większość będą chciały pozyskać słoneczne aby sprzedać według mojego scenariuszu i nie dać nikomu przejąć spółki.

Pozdrawiam
Inwestor z Przemyśla

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.