Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2016-11-29 o godz. 11:04 kolorowy_wiatr napisał(a):
> Tak jak napisałem, nie można analizować Autopartnera w oderwaniu od całego rynku, chociażby ta spółka, była nie wiem jak wspaniała to i tak jeśli nastąpi załamanie na średnich rynkowych, nic jej to nie pomoże.
> Opisałem tu i to dokładnie formacje świecowe i VSA, które kazały mi zamknąć tą pozycje. Te sekwencje, bardzo mnie zaniepokoiły, a to co stało się dzisiaj i volumen jaki temu towarzyszy, jedynie potwierdza moje obawy.
> Uważam, że trzeba liczyć się i to bardzo poważnie ze spadkiem tych akcji przynajmniej do poziomu 3.80.
> Takie jest moje zdanie i pisząc ten tekst jestem co do swoich racji przekonany.
...> No cóż, przyzwyczaiłem się już do tego, że ci co się ze mnie śmiali potem z podkulonym ogonem uciekali.
>
> ,,Największym błędem jaki popełniacie
> jest trwanie w błędzie jaki popełniliście,,
>
> te moje i tylko moje słowa właśnie dzisiaj wam przypominam nie bez racji
>
> Pozdrawiam
> kolorowy wiatr
>
> Ci co grają jedynie na akcjach, powinni mieć obecnie na koncie wyłącznie gotówkę
.................................................................................................
I co pseudoanlityku? ty najmądrzejszy i wszechwiedzący.
Nie ma z tobą dyskusji bo klamiesz i wymyślasz na poczekaniu, ale KOLEJNYCH FAKTÓW o twojej wiedzy i nie da się ukryć.
Pamiętaj - ludzie te fakty widzą.
Kariery tu nie zrobiłeś i NIGDY i MIGDY nie zrobisz. Od szeregu lat jesteś tu na forum zwykłym posmiewiskiem, a nowi których swym krasobelkotem na początku nabierałeś szybko sie na tobie poznają.
A teraz wpuść klona i pochwal samego siebie...