Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
IMHO to nie jest takie proste. Pracowałem kiedyś w spółce, która była uzależniona od dużych klientów. Na biedrze.... zarabia biedra. To jest fajne dla robienia obrotów, ale nie dla zysku. Nie wiem, co o tym myśleć, ale oczywiście jeśli GM zerwie z Wawelem (co wcale nie jest takie pewne, raczej ich próbują skłonić do sprzedaży na stracie) to Colian byłby naturalnym zamiennikiem. Nie wiem, czy to dobrze- pewnie krótkoterminowo podbiłoby to kurs akcji do 4,5, ale czy Colian będzie potrafił na tym zarobić?
Mogę nie być obiektywny :) bo jestem na etapie dokupowania akcji - i nie chcę jej widzieć po 4,5 :) na razie :)