Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
"Twój nick raczej mówi wszystko"
To twoja reakcja na mój nick mówi o Tobie wszystko. Użyłem go właśnie po to żeby pokazać jak łatwo przykleić jest komuś łatkę, a ty jak myszka dałeś się złapać w pułapkę. No cóż to właśnie robicie na tym forum - przyklejacie łatkę.
Co do wpisów to skąd wiesz czy nie przeczytałem. Przeczytałem i co? Muszę się z nimi zgodzić?
Na każdy zestaw wskaźników i okoliczności można patrzeć pod różnym kątem. Więc spojrzałem i się nie zgadzam z waszymi prognozami. Zobaczymy w nowym roku kto miał rację.