Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie i panie, właśnie był u mnie ksiądz, nie chciałem jego wizy, ale stara się uparła. Opowiadał różne rzeczy, nie specjalnie mnie interesowały aż do momentu kiedy zaczął mówić o setnej rocznicy fatimskiej, mówił że tylko Portugalia uchronila się przed wojną i że rok 2017 może być tragiczny w wydazenia na swiecie. Panowie po wizycie wielebnego strzelilo we mnie jak piorun, jutro prawdopodobnie jeszcze nie do końca jestem pewien ale sprzedaje swoj gruby pakiet i zapieprzam do kosciola krzyżem leżeć. Ale zanim to zrobię muszę poczytać o tej fatimie, stara mowi ze zbladlem i wygladam jak duch. Pomóżcie. Wasz wilkołak.