~baza

Pamiętajcie o jednym, że ludzie którzy biorą 400 tys na rok jako koszty zarządzania a w tym czasie obligatariusze i akcjonariusze zostają sprowadzeni na glębę mogą zostać powstrzymani tylko poprzez podobną taktykę taką samą jaką stosują oni sami.
Bierność oznacza, że zostaniecie obdarci ze skóry!

W Korei Północnej jeden z Kimów bodaj Dzong II w czasie gdy panował wielki głód przychodził do ludu i mówił im, że też ma ciężko po czym wracał do rezydencji i gościł się na biesiadach syto zastawionym stołem.

Nie porównuję Konopki do Kima ale chcę wam pokazać, że tkwicie w patologicznej sytuacji mianowicie takiej gdzie koszty zarządu to prawie 400 tys pln w skali roku a wasze akcje zostały sprowadzone do wartości śmieciowej w wyniku skandalicznie wysokich odpisów które były pod wpływem błędów w zarządania, doboru kadry i oceny ryzyka!
Ja już się nie wycofam i to jest pewne. Nie zrobię już ani kroku w tył i liczę na przebudzenie z waszej strony.
Narzędzia kontrolne są w naszym zasięgu, przejrzymy każdą umowę i każde relacje alternatywnie nic nie zrobicie i zostaniecie obdarci do gołej kości!

Nadto pamiętajcie, że Konopka szkodzi dziś również na rynku obligacyjnym bo przez cały 2016 rok obligatariusze powiedzieli jasno i wyraźnie 'nie damy temu panu pod zarządzanie nawet jednej złotówki'
Tak, Konopka jest dziś hamulcowym również na rynku obligacyjnym. Obligatariusze nie dadzą mu już nawet 1 pln!!!

Na ten moment patoligczna sytuację widzi Olo i ja
1. Olo
2. ja piszący tutaj pod nickiem baza ale gdy wyklaruje się grupa przedstawię się z imienia i nazwiska

czekamy na kolejne osoby

Przy 4-5 deklaracja otwieram mail kontaktowy i wtedy działamy już na całego (czy to sami czy we współudziale SII)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.