Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na moje oko...
wygląda że Ktoś Mający Wiedzę Władzę i Dużo Akcji pilnuje kursu.
Nie da rady powyżej 30 groszy bo zasypią akcjami
Póki nie bedzie MEGAEMISJI nici ze wzrostów.
Emisja będzie w przedziale 20-25 groszy stąd nie czarujmy się ... kurs zostanie ściagnięty do tego poziomu dość szybko.
Pytanie po co był ten anewr z PFNC ..
Wydaje mi się że po to ażeby lepiej pillnować kursu... i zasypać przy popycie ponad 30 groszy.
Do emisji tu jest pozamiatane.
Urealnienie kursu aż nadto widzoczne i bolesne.
Moje porady.... jeśli wzrośnie pwyżej 30 groszy natychmiast sprzedawać.
Historia uczy że kurs zawsze schodzi do ceny emisyjnej a ta NA 100% nie przerczy w mojej ocenie 25 groszy już o to zadbają,,,,
Tak patrzac realnie
Ile spółka jest warta. Z takim zadłużeniem i dość ograniczonym tempem wzrostu dochodow nie czarujmy się.
800 000 to naprawdę jest uczciwa wycena
Pytanie jest tylko jedno. Kiedy będzie emisja. Być może kolejny raport bedzie jeszcze gorszy i wtedy wszyscy będą błagać żeby ktoś wziął te 20 milionów akcji po 20 groszy
Kasy którą w spółkę włożyliśmy już nie ma. I trzeba się z tym pogodzić.
Teraz wszystko zalezy od determinacji głównych udziałowców. Ja im życzę powodzenia uważam ze spółka ma szansę. I trzeba zaaceptować takie warunki jakie Panowie postawią. Jesli zechcą kupować po 20 groszy no cóż... taie są realia.
Z tym że będzie długie boksowanie się po NWZA ... to bardzo bardzo zaburza proces sanacji. Boję się żeby ci dwaj główni udziałowcy się nie wkurzyli i po prostu nie odpuścili sobie spółki. Mają know how listę specjalistów... a nam zostanie tylko sama nazwa i znaczek firmowy oraz długi. Dlatego proszę nie atakujmy już ... bardziej trzeba by się zastanowić w jaki sposób skłonić głównych udziałowców aby nas też dopuscili do partycypowania w nowej emisji.