Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2016-12-14 o godz. 17:49 ~Bialoczerwony napisał(a):
> Obplotki nie mam żalu, mam za to o informacje, že brali od tych samych dostawców ci Action, tych umoczonych w karuzeli...
> Wykres zbierałeś brawa, ze pomogłeś kudziom ratować kapitał. Co napiszesz tym ktorzy wyskoczyli przez Ciebie poniżej 2zl???
Co do devila - to juz zostawiam sprawę miedzy wami.
A czego oczekujesz ode mnie?
Chyba nie tego, że bedę przepraszał kogoś za to, że mnie uczynił odpowiedzialnym za swoje decyzje inwestycyjne? ty się kierowałeś tylko nimi? a moze kierujesz się tylko naganianiem mara?
nie sądzę - giełda jest dla dorosłych i odpowiedzialnych za swe decyzje, a nie dla tych, o inwestycje podejmują tylko na podstawie wpisów na forum.
Bądź poważny...
Dobrze wiesz, że racjonalnie komentowałem bieżąca sytuację na podstawie tcyh info, do których wszyscy mieli dostęp. I tak jak ty nie miałem pojęcia, że dziś pojawi się takie info.
I tak jak wszyscy czekałem na decyzje fiskusa. I czekam na kolejne oraz na raport za 4Q oraz kolejne infa.
To pierwsza pozytywna przesłanka umożliwiajaca zmiane trendu.
A co ty napiszesz, gdy kolejna decyzja fiskusa będzie odmieenna od dzisiejszej i kurs zaczni znów spadać?
a co do ratowania kapitału - nie sadzisz, ze ci, co niby pod moim wpływem wywalili wcześniej powyzej dzisiejszego close, a teraz skorzystali i odkupili wiecej waloru nie powinni się cieszyć?...
Bądź więc obiektywny, a nie tylko zgryźliwy...